nl de en fr
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Privacyverklaring
Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig met deze persoonsgegevens om te gaan en verwerken en beveiligen ze dan ook zorgvuldig. Hierbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • we duidelijk vermelden met welk doel we persoonsgegevens verwerken. Dat doen we via deze privacyverklaring;
  • we onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • we jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken als jouw toestemming nodig is;
  • we passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • we jouw recht respecteren om je persoonsgegevens te laten zien als jij daarom vraagt en deze op jouw verzoek ook te corrigeren of zelfs te verwijderen.
Wij zijn als bedrijf verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken en met welk doel. We raden je aan deze privacyverklaring goed door te lezen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19-11-2018
Gebruik van persoonsgegevens
Door onze webwinkel te gebruiken, komen bepaalde gegevens van jou in ons systeem. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. We bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven in verband met de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze bedoeld zijn om door ons te worden verwerkt.
Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres
Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken we voor de afhandeling daarvan gebruik van je persoonsgegevens. Indien het nodig is voor een goede afhandeling kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover lees je verderop in deze privacyverklaring.
Registreren
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je jezelf eerst registreren. We bewaren deze gegevens zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij jou kunnen contacteren in verband met de uitvoering van de gesloten overeenkomst. De gesloten overeenkomst betekent hierbij meestal niet meer dan dat jij iets bij ons besteld en wij dit product bij je afleveren.
We zullen deze gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is om de overeenkomst die je met ons sluit uit te voeren of als dit wettelijk verplicht is. Als wij een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel hebben, kunnen we persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.
Toegang portaal
Met ons portaal kun je toegang krijgen tot een beheeromgeving waar je zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.
Reclame
Wij kunnen jou, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten per e-mail.
Contact
Om in contact te komen met ALL4pro.nl zijn er verschillende mogelijkheden.
Formulier
Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen via een contactformulier, waarbij je gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om je vraag te behandelen. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als op basis van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief aan waarmee we geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kunt afmelden. Je e-mailadres wordt slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Chat
ALL4pro.nl biedt een live-chat aan om advies te geven aan bezoekers op de website. Hier kun je vragen stellen en krijg je live antwoord terug.

Publicaties
Op de website van all4pro.nl is het mogelijk dat je (vrijwillig opgegeven) gegevens openbaar komen.
Reviews
Bij het plaatsen van een productreview worden de door jou opgegeven gegevens openbaar gepubliceerd. Daarmee zijn ze op internet zichtbaar voor iedereen, met uitzondering van zoekmachines. Het gaat hier om:
  • Je naam
  • Je leeftijdsgroep
Overigens ben je niet verplicht deze gegevens in te vullen. Je kiest zelf welke informatie je deelt. Intern kunnen wij wel je IP-adres zien. Dit helpt ons soms om contact op te nemen naar aanleiding van een slechte ervaring. Op verzoek anonimiseren wij de informatie die je hebt ingevoerd.
Als je ontevreden bent over een product kan een medewerker contact met je opnemen om tot een gepaste oplossing voor het probleem of de klacht te komen.
Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Deze overeenkomst is zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld.
Cookies
ALL4pro.nl maakt gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestanden die automatisch op je computer worden geplaatst door je browser. Je kunt te allen tijde onze cookies uitschakelen.
ALL4pro.nl plaats verschillende soorten cookies, namelijk:
  • Functionele cookies
  • Analytische cookies
  • Tracking cookies
Functionele cookies
Deze cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Hiermee onthouden we bijvoorbeeld wat je in je winkelwagentje hebt gestopt.

Analytische cookies
Deze cookies hebben we nodig om de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo maak jij prettiger gebruik van onze website. Deze cookies hebben nauwelijks invloed op je privacy.

Tracking cookies
ALL4pro.nl maakt gebruik van tracking cookies voor marketing doeleinden. Daarmee kunnen we jou relevante advertenties tonen.

Daarnaast zijn er nog cookies van derden. Deze cookies worden geplaatst door partners. Voor meer informatie over deze cookies wordt het aangeraden om de privacyverklaringen van de betreffende partijen of onze cookieverklaring te lezen.
Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. ALL4pro.nl maakt o.a gebruik van firewalls en encryptie. Bovendien maakt ALL4pro.nl gebruik van een verbinding met een SSL EV certificaat. Dit houdt in dat je informatie versleuteld wordt verzonden zodat de gegevens niet onderschept kunnen worden.
Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zolang als nodig om je bestellingen af te handelen, inclusief garantie. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).
Als je een account hebt geregistreerd worden je gegevens bewaard totdat je jouw toestemming intrekt. Daarnaast kun je ons te allen tijde vragen om jouw gegevens te verwijderen.
Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is aan te raden om deze privacyverklaring regelmatig door te lezen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.
Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.
Je kunt ons ook een verzoek toesturen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kun je een een gegevensexport opvragen van de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.
Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om jezelf adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te verwijderen.
Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens
ALL4 – Ivo Vleugels
A ge Veld 57

6281AK Mechelen
info@ALL4pro.nl
0433080144

Cookieverklaring
Deze verklaring gaat over het plaatsen en uitlezen van cookies. Het is mogelijk dat wij de cookieverklaring aanpassen als nieuwe ontwikkelingen daarom vragen. Wij raden je dan ook aan om onze cookieverklaring regelmatig door te lezen.
Wanneer je onze website bezoekt, plaatsen we cookies op jouw apparaat. Cookies zijn kleine tekstbestanden die nodig zijn voor bepaalde functies van de website. Hierbij moet je denken aan het goed werken van het winkelmandje of het onthouden van je inloggegevens maar ook aan het tonen van advertenties.
Cookies accepteren
Voor het plaatsen en uitlezen van bepaalde cookies hoeven we je niet om te toestemming te vragen. Dit zijn de cookies die nodig zijn voor de functionaliteit van onze website en analytische cookies die nauwelijks invloed hebben op je privacy. Voor overige cookies vragen we om je toestemming. Je kunt je toestemming geven door onze cookiebanner te accepteren of door simpelweg verder te gaan op onze website.
Je kunt onze cookies ook weer verwijderen. Hieronder staat uitgelegd hoe je dit per browser doet:
In Chrome
In FireFox
In Internet Explorer
In Edge
In Safari

Soorten cookies
ALL4pro.nl plaats drie verschillende soorten cookies, namelijk:
  • Functionele cookies
  • Analytische cookies
  • Marketing cookies

Functionele Cookies
Deze cookie zorgen ervoor dat de website goed werkt. Hierbij moet je denken aan inloggen, het onthouden van je informatie zodat je niet alles opnieuw hoeft in te vullen of de artikelen die je in je winkelmandje stopt.
Analytische Cookies
We gebruiken Analytische cookies om het websitegebruik te onderzoeken. Deze gegevens geven ons ondere andere inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze webwinkel kunnen verbeteren.
Marketing Cookies
Met deze cookies kunnen wij je advertenties tonen die passen bij jouw interesses. Zodat je alleen ziet waar je ook echt belang bij hebt. Daarnaast kunnen we zien welke advertenties je al hebt gezien, zodat je bijvoorbeeld niet dezelfde banners te zien krijgt.
Cookies van derden
Via onze website worden ook cookies van derden geplaatst. Dit worden ook wel ‘third party cookies’ genoemd. Wil je deze cookies liever niet? Volg dan de instructies van deze partijen om de cookies te verwijderen. De cookie- en privacy verklaringen van deze partijen kunnen veranderen. ALL4pro.nl heeft hier geen invloed op. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door het handelen of nalaten van derde partijen. Hieronder vind je de privacyverklaringen van deze partijen.
Criteo
Facebook
Google inc.
Wil je weten welke gegevens we van je verwerken, voor welke doeleinden met welke grondslag, hoe lang we deze gegevens bewaren, hoe we je gegevens beschermen en wat jouw rechten zijn? Lees dan onze privacyverklaring.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.