Check, try & test at our photostudio
0
Winkelwagen
€ 0,00
€ 4.114,00* € 3.514,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

ALPA 12 STC + greep

Deze body is van 2019. Van eerste eigenaar die er extreem zuinig op was. Het toestel werd destijds nieuw door ons  geleverd. Reden verkoop: upgrade naar ALPA Plus body. Wij hebben de body geïnspecteerd en waarderen hem: als nieuw, zonder gebruiksporen. 
Body wordt geleverd met: originele verpakking en palisander greep rechts.


Getoonde prijs is inclusief 21% btw. Zakelijke gebruikers buiten Nederland kunnen hun BTW nummer gedurende het bestelproces opgeven en exclusief BTW afrekenen.

De ALPA 12 STC (Shift Travel Compact) zet de standaard voor zeer compacte en lichte camera's met een geïntegreerde shift (perspectiefcorrectie). Zo biedt de STC ook een stitching functie en een overeenkomstige vermenigvuldiging van het aantal pixels voor één opname. Een zijdelingse lensverschuiving wordt omgezet in een stijg- of daaloptie door een eenvoudige draaiing van de camera met 90°.

Alle ALPA-camera's bieden dergelijke verrassende rotatie- en omkeerposities, die bijvoorbeeld van voor naar achter, van boven naar beneden, of van horizontaal naar verticaal draaien. Typisch voor ALPA is dat we niet eens alle varianten hoeven op te sommen - de meeste ALPA klanten vinden het leuk om hun unieke combinaties uit te werken voor hun specifieke praktische doel. Zij - en wij - hebben geen tijd voor "one size fits all". Nogmaals: Er kan nauwelijks een belangrijker verschil zijn met massa-geproduceerde oplossingen. Wat het ontwerp betreft, biedt de STC, net als alle ALPA camera's met een geïntegreerde shift, één kenmerk dat geen enkele andere camerafabrikant heeft; Alle verschuivingen vinden plaats over de gehele lengte van de beweging op rollagers - niet de goedkoopste oplossing, maar zeker de meest nauwkeurige.

EAN

 

Voorraad

€ 4.114,00*
€ 3.514,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Contact

Kloosterweg 1
6412CN Heerlen
Nederland

Tel. / Whatsapp: +31(0)6-54692720
Mail: info@all4pro.eu
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop software webshop